Viktória Botošová Krimi

Hrozná tragédia v košickej nemocnici: Sestrička (†37) vraj požila lieky a umrela!

V košickej nemocnici došlo k tragickej udalosti na pracovisku v priestoroch urgentného príjmu. Zdravotná sestra užila lieky, ktoré ju usmrtili. Polícia okolnosti úmrtia ženy prešetruje.

Ilustračný obrázok k článku Hrozná tragédia v košickej nemocnici: Sestrička (†37) vraj požila lieky a umrela!
Zdroj: TASR

V košickej Univerzitnej nemocnici L. Pasteura na Rastislavovej ulici sa v pondelok (18.1.) predpoludním stala tragédia. K tragickej udalosti došlo na pracovisku v priestoroch urgentného príjmu. Zdravotná sestra užila lieky, ktoré ju usmrtili, dnes to potvrdila hovorkyňa nemocnice Ladislava Šustová.

„Je to obrovská tragédia. S touto zdravotnou sestrou neboli žiadne problémy, skôr naopak, vynikajúco sa s ňou spolupracovalo. Bola profesionálka, na ktorú sa dalo spoľahnúť. Rátali sme s ňou. Je to skutočne veľká tragédia,“ konštatovala Šustová s tým, že spomínaná zdravotná sestra nebola vo výpovednej lehote.

Polícia okolnosti úmrtia 37-ročnej ženy prešetruje.„Pri­volaný obhliadajúci lekár cudzie zavinenie nezistil a nariadil vykonať súdnu pitvu. Poverený príslušník Policajného zboru v danej veci začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

Zároveň dodal, že vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, citlivosť prípadu, ako aj pozostalých, bližšie informácie nebudú poskytovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM