Michal Lendel Krimi

Hyundai s dvomi ženami vyšiel z cesty a zrútil sa z mosta do potoka!

O šťastí môžu hovoriť dve ženy, ktoré svoju jazdu skončili na streche auta v potoku. Hyundai, v ktorom sa viezli, sa totiž dostal mimo cestu a potom to prišlo!

Ilustračný obrázok k článku Hyundai s dvomi ženami vyšiel z cesty a zrútil sa z mosta do potoka!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako nás informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó auto značky Hyundai I 20 šoférovala Eva (48) z okresu Košice-okolie včera pred 17:00 hodinou v smere od obce Slanec na obec Nový Salaš.

„Pri prejazde ľavotočivou zákrutou v katastri obce Slanec v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojím schopnostiam a iným okolnostiam v cestnej premávke, vyšla vpravo mimo cestu a podvozkom vozidla vyšla na zvodidlo mosta, následkom čoho sa vozidlo prevrátilo a spadlo z mosta do potoka,“ povedal Alexander Szabó. Vozidlo ostalo na streche.

Vodička utrpela ľahký úraz s predbežnou dobou liečenia 14 dní. Jej spolujazdkyňa našťastie neutrpela žiadne zranenie. Pri dopravnej nehode došlo ku škode na motorovom vozidle vo výške 5 000 eur, k inej hmotnej škode nedošlo. „Policajti vodičku podrobili dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorou jej namerali 1,31 promile. V prípade dokázania viny jej hrozí až dvojročné väzenie,“ uzavrel hovorca.

Foto: ilustračné

Auto skončilo na streche v potoku
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM