Krimi

Incident v Čani: Muža fyzicky napadol tínedžer, ktorý sa ukryl v kukuričnom poli

V pondelok (19. augusta) v nočných hodinách boli policajné hliadky vyslané do obce Čaňa v okrese Košice okolie, kde malo dôjsť k incidentu v miestnom pohostinstve.

Ilustračný obrázok k článku Incident v Čani: Muža fyzicky napadol tínedžer, ktorý sa ukryl v kukuričnom poli
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach okolie po vykonaní potrebných procesných úkonov a zabezpečení dôkazov obvinil z trestného činu ublíženia na zdraví 16-ročného Rastislava z okresu Košice okolie.

V pondelok 19. augusta v nočných hodinách boli policajné hliadky vyslané do obce Čaňa v okrese Košice okolie, kde malo dôjsť k incidentu v miestnom pohostinstve.

„Po príchode na miesto už záchranári RZP prevážali zranenú osobu do nemocnice. Po preverení situácie policajti na mieste zistili, že na terase pohostinstva došlo k slovnej hádke medzi dvoma zákazníkmi, pričom 44-ročný miestny muž chcel situáciu upokojiť a bitke zabrániť, keď vtom pribehol obvinený tínedžer a fyzicky muža napadol,“ informovala Jana Mésarová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach.

Po údere do tváre poškodený muž spadol na betónovú podlahu, následkom čoho utrpel ťažké zranenia. Podozrivý mladík z miesta ušiel, avšak krátko po čine ho policajti vypátrali v kukuričnom poli za osadou.

Obvinený tínedžer bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Zároveň vyšetrovateľ PZ spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby. Za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov, v prípade mladistvej osoby sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM