Aktualizované Lenka Fedorová Krimi

Incident v košickej MHD: Útok na revízora, skončil v nemocnici!

Košice obletela šokujúca správa o vážnom incidente v MHD. Polícia k prípadu uviedla bližšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Incident v košickej MHD: Útok na revízora, skončil v nemocnici!
Zdroj: Dnes24.sk

Sociálnu sieť obletela v uplynulých hodinách informácia o útoku na revízora v jednom zo spojov košickej MHD. Informáciu o incidente pre Košice24 potvrdila hovorkyňa KR PZ v Košiciach Lenka Ivanová.

,,Krátko pred 12. hodinou došlo v električke mestskej hromadnej dopravy v Košiciach k útoku na revízora. Revízor bol pri vedomí prevezený RZP do nemocnice," uviedla pre náš web Ivanová.

Podľa jej ďalších slov bola podozrivá osoba bola na mieste zadržaná. ,,Momentálne sa vykonávajú ďalšie procesné úkony, preto v tejto chvíli nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie," uviedla na záver hovorkyňa.

,,Dopravný podnik mesta Košice vyjadruje ľútosť nad incidentom, ktorý sa dnes odohral v električke č. 2 na Kuzmányho ulici, kde došlo k útoku na jedného z pracovníkov prepravnej kontroly. O náročnosti svojho povolania sa naši zamestnanci v teréne utvrdzujú deň čo deň, kedy sú konfrontovaní s negatívnymi reakciami cestujúcich. V minulosti sme evidovali viacero napadnutých revízorov, nikdy však nedošlo k tak závažnému útoku. Zistenie, že reakcie ľudí, ktorým chceme naše služby poskytovať sa posúvajú na životu nebezpečnú hranicu, sú pre nás viac ako znepokojujúce," uviedla k prípadu Michaela Karaffova z DPMK.

Podľa jej ďalších slov v súvislosti s udalosťou dopravný podnik posilní hliadky vo vozidlách. ,,Pri vyšetrovaní útoku budeme intenzívne spolupracovať s mestskou a štátnou políciou. Vzhľadom na skutočnosť, že prípad je v štádiu vyšetrovania bližšie informácie poskytovať nebudeme," dodala.

K prípadu sa vyjadrila aj hovorkyňa UNLP v Košiciach Ivana Stašková. ,,Pacient je hospitalizovaný na Klinike úrazovej chirurgie. Mladého muža sme prijali s jednou bodnou ranou v oblasti hrudníka. Momentálne je mimo ohrozenia života, pri vedomí a komunikuje. Hospitalizovaný bude ešte niekoľko dní," uviedla vo vyjadrení pre médiá.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM