Ing. Peter Mati Rôzne

Ing. Peter Mati - Iné riešenia v samospráve

Našim cieľom je spoločne pomenovať stav, do ktorého nás dostali chyby a experimenty najmä súčasných politikov s prívlastkami pravicoví či ľavicoví či liberálni či demokratickí či kresťanskí, nikdy si nepriznajúci, kam ich činy priviedli väčšinu občanov tejto krajiny.

Poďme spoločne hľadať východiská z tejto situácie a umožniť novým a čestným občanom, sledujúcim najmä záujem verejnosti a rozvoj krajiny, aby mohli opäť nadobudnúť presvedčenie, že politika sa dá robiť čestne, verejne a v záujme väčšiny a nie iba v záujme vybraných skupín. Spoločne vytvoríme podmienky pre to, aby tí najlepší z občanov dostali príležitosť zapojiť sa do lepších služieb pre verejnosť a pre záujmy väčšiny.

Spoločne vybudujeme novú modernú politickú stranu bez nálepky pravicová, ľavicová, liberálna, stranu občiansku, ktorá bude rozumieť oprávneným potrebám občanov, ktorá ich nezradí a ktorá v bude tou stranou, ktorá dokáže pravdivo zhodnotiť našu minulosť a odstrániť z nej pre budúcnosť tie najzávažnejšie chyby a dokáže pri tom rozoznať, čo je v záujme občana a nekompromisne to aj bude presadzovať.

Privítame medzi sebou každého čestného občana, ktorý požíva vo svojom okolí úctu a dôveru, dosiahnutú nie rečami, ale svojimi životnými skutkami a bude zárukou novej politickej kultúry a nových konkrétnych činov na prospech a pre rozvoj tejto krajiny a jej občanov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM