Eva Mikulová Krimi

Išiel na červenú a spôsobil nehodu pri ktorej sa zranili štyria ľudia

Traja účastníci dopravnej nehody, ktorá sa stala v stredu 17. októbra v Košiciach, sa zranili ľahko a jeden ťažko. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Ilustračný obrázok k článku Išiel na červenú a spôsobil nehodu pri ktorej sa zranili štyria ľudia
Zdroj: KR PZ Košice

Ťažká dopravná nehoda sa stala v stredu 17. októbra v mestskej časti Sever, okolo 6,30 hodiny ráno.

Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. „Podľa doterajších zistení jeden z vodičov (Fiat Scudo) pravdepodobne nerešpektoval pokyn vyplývajúci z dopravného zariadenia na križovatke signalizujúci červeným svetlom „Stoj“ a ďalej pokračoval v jazde, v dôsledku čoho došlo v križovatke ulíc Hlinkova a Národná trieda v košickej mestskej časti Sever k zrážke s vozidlom (Škoda Octavia), odbočujúcim na signál „voľno“.,“ informovala nás krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Podľa predbežnej lekárskej správy 3 účastníci dopravnej nehody utrpeli ľahké zranenia, a jeden z účastníkov sa zranil ťažko.

Dychová skúška bola u oboch vodičov negatívna a predbežná celková škoda na vozidlách bola vyčíslená na 7.000 eur. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Zdroj: KR PZ Košice
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM