Lenka Fedorová Rôzne

Jar v Košiciach: Metropola východu rozkvitla do krásy! FOTO

Jar sa nám ukázala v plnej kráse. Dôkazom toho, že príroda sa už zobudila, sú kvitnúce stromy a kvety. Boli sme sa pozrieť, ako to na košických uliciach vyzerá.

Ilustračný obrázok k článku Jar v Košiciach: Metropola východu rozkvitla do krásy! FOTO
Foto: Lenka Fedorová / Zdroj: Dnes24.sk

Zdá sa, že tento rok k nám jar zavítala o čosi skôr. Kým v iných mestách sa ešte naplno neprejavila, Košice si stihli zažiť prvú tohtoročnú búrku, ale aj veľmi teplé a slnečné počasie. To nám v posledných dňoch praje, a tak začína naplno ožívať matka príroda.

Na každom kroku možno vidieť zakvitnutý zlatý dážď a vyfarbovať sa začínajú aj okolia panelákov, ktoré donedávna zdobili prví poslovia jari. Inak tomu nie je ani na košickej Hlavnej ulici, ktorá sa premieňa na miesto plné života a radosti.

Jarný závan energie si vychutnávajú bežci, korčuliari, turisti, mladí i starí. Niet divu, môže za to príroda, ktorej výtvory priam bijú do očí. Presvedčili sme sa o tom na vlastnej koži.

Pozrite si niekoľko záberov v našej fotogalérii. Ak máte aj vy pekné fotografie z jarných Košíc, podeľte sa o ne s nami mailom na kosice@global24.sk alebo v správe na našej facebookovej stránke.

V OBRAZOCH: Košice hýria farbami, jar ukazuje svoju moc
12
Galéria
Foto: Lenka Fedorová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM