Lenka Fedorová Krimi

Julo (58) z Košíc ukázal svoju temnú tvár: Najprv nadávky, potom nôž zapichol do ženiných pŕs!

Július (58) z Košíc má podľa polície na krku obvinenie z pokusu o vraždu. Podľa policajnej správy predchádzalo krvavému útoku požitie alkoholu.

Ilustračný obrázok k článku Julo (58) z Košíc ukázal svoju temnú tvár: Najprv nadávky, potom nôž zapichol do ženiných pŕs!
Zdroj: TASR

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach po vykonaní potrebných procesných úkonov obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu 58-ročného Júliusa z Košíc,“ informovala o tom hovorkyňa KR PZ v Košiciach Jana Mésarová.

Podľa polície Július 5. mája 2016 vo večerných hodinách v byte na Podjavorinskej ulici v Košiciach po požití alkoholických nápojov fyzicky napadol svoju družku (46), ktorú najprv fyzicky napadol, hrubo jej nadával, vyhrážal sa jej zabitím a následne ju pichol nožom do oblasti hrudníka.

„Podľa vyjadrenia lekára útok smeroval na hrudník do oblasti životne dôležitých orgánov, vyžiadal si chirurgický zákrok a hospitalizáciu poškodenej ženy v nemocničnom zariadení s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia. Privolaní policajti podozrivého muža zadržali ešte v ten večer a umiestnili do cely policajného zaistenia,“ uviedla hovorkyňa.

Ako uviedla Mésarová, vyšetrovateľ PZ spracoval podnet na vzatie obvineného muža do väzby. Sudca dnes rozhodol o vzatí obvineného muža do väzby. V prípade dokázania viny obvinenému mužovi hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až 25 rokov.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM