Lenka Fedorová Rôzne Správy

PREHĽAD karnevalov v Košiciach: Chystajte masky a poďte sa s deťmi zabaviť!

Deti ich milujú a fašiangy si bez nich ani nevedia predstaviť. Niet divu, na karnevaloch sa môžu premeniť na obľúbenú rozprávkovú postavu a k tomu vyhrať aj super ceny.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD karnevalov v Košiciach: Chystajte masky a poďte sa s deťmi zabaviť!
Zdroj: Dnes24.sk

Po sviatku Troch kráľov začalo obdobie zvané fašiangy, ktoré potrvá až do polnoci pred popolcovou stredou. Toto obdobie sa vyznačuje množstvom plesov, bálov, ľudových zábav, ale aj detských karnevalov. Práve na karnevaly sa deti tešia najviac. Zabavia sa a ešte môžu za svoju masku vyhrať aj peknú cenu. Na ktorý sa oplatí vybrať v Košiciach?

Karneval na ľade na Ťahanovciach

Koncom januára si mestská časť Sídlisko Ťahanovce pripravila pre deti Detský karneval na ľade. „Prísť môže každý, kto sa chce zabaviť na korčuliach pri dobrej hudbe a dokáže si vyrobiť zaujímavú masku,“ lákajú Ťahanovce.

Vás a vaše deti čaká teplý čaj, závabné súťaže, ktoré budú sladko odmenené, veselá hudba i vyhodnotenie 10 naj masiek. Karneval sa uskutoční 21. januára o 13:00 hodine.

Novoročný karneval v Átriu

Kultúrno-spoločenské centrum Átrium spolu s mestskou časťou Západ chystajú rodinné popoludnie, ktoré sa bude niesť v atmosfére karnevalových masiek, hudby, tanca a zábavy, a to v nedeľu, 29. januára 2017 o 15:00 hodine.

Okrem organizátorov sa na deti teší aj Kúzelník Gabi, ktorý opäť poteší množstvom kúziel a trikov. Na každú masku bude čakať pohár detského šampanského a karnevalová diskotéka, súťaže, promenáda masiek, sladké odmeny i darčeková tombola a rozprávkoví maskoti.

„Takže milí rodičia, zlaté naše detičky, šup-šup do práce. Pripraviť masky, pretože jedinou vstupenkou na novoročný karneval 2017 bude karnevalová maska,“ pozýva na karneval Átrium.

Karneval na Jazere a KVP

Obľúbené centrum Haliganda pripravuje karneval pre deti z Jazera a okolia aj tento rok. Chýbať nebude diskotéka, bublinová show, trošku divadla, trošku spevu, malé pohostenie a veľa zábavy. Karneval sa bude konať 30. januára tohto roku o 10:00 hodine.

Tešiť sa môže aj obyvatelia sídliska KVP so svojimi deťmi, kde sa karneval uskutoční 1. februára o 10:00 hodine. „Počet miest je obmedzený, preto sa hláste do 25. januára. Maska je podmienkou. Akákoľvek :),“ upozorňuje centrum.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM