Monika Földešiová Tlačové správy

Kaviareň Foxford je povinnou zastávkou pre všetkých milovníkov dobrej kávy

Otvorenie kamenného kníhkupectva Martinus.sk v OC Galéria v Košiciach potešilo nielen vášnivých čitateľov, ale aj milovníkov lahodnej kávy a skvelých koláčov. Vôbec po prvýkrát bol totiž predstavený aj kaviarenský koncept Foxford, ktorý ďalej rozširuje a spríjemňuje návštevu kníhkupectva.

Ilustračný obrázok k článku Kaviareň Foxford je povinnou zastávkou pre všetkých milovníkov dobrej kávy
Foto: Monika Földešiová

Úplne nová kaviareň

Internetové kníhkupectvo Martinus.sk otvorilo v Košiciach už svoje šieste kamenné kníhkupectvo. Je to však jeho prvé kníhkupectvo, v ktorom nájdete aj kaviareň Foxford. Tá tvorí jeho neoddeliteľnú súčasť a návštevníkov určite zaujme svojou širokou ponukou kávových nápojov, z ktorých mnohé nikde inde nenájdete. Menu rozširujú aj domáce koláče a netradičné limonády.Ochutnajte voňavý malinový brownie či limetkový cheesecake.

Kultúra ku káve

Cieľom kaviarne Foxford je stať sa miestom, kde sa môžu stretnúť priatelia pri dobrej káve alebo víne v obklopení krásnych kníh. Chce byť miestom, ktoré prebudí tvorivého ducha vo všetkých šikovných ľuďoch. Tomu majú pomôcť aj pravidelné stretnutia so spisovateľmi a ďalšími osobnosťami kultúrneho života na Slovensku, ktoré sa v jeho priestoroch pravidelne organizujú.

Či už máte chuť na zaujímavú knihu alebo si chcete len oddýchnuť v príjemnom prostredí kaviarne a kníhkupectva, návštevu Martinus.sk v OC Galéria v Košiciach by ste si rozhodne nemali nechať ujsť.

zdroj, foto: martinus.sk

Kaviareň Foxford je povinnou zastávkou pre všetkých milovníkov dobrej kávy
6
Galéria
Foto: Monika Földešiová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM