Lenka Fedorová Rôzne

Kliknite a nový týždeň ako na dlani: PREHĽAD akcií, ktoré v Košiciach stoja za zmienku

Relaxu nikdy nie je dosť a vyraziť si von na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob oddychu. Prinášame vám preto prehľad podujatí, ktoré vám odporúčame v Košiciach zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Kliknite a nový týždeň ako na dlani: PREHĽAD akcií, ktoré v Košiciach stoja za zmienku
Zdroj: TASR

TOM, DICK A HARRY

22.februára 2016 o 9:30, Štátne divadlo Košice, Hlavná 58

Začnite týždeň bláznivou situačnou komédiou od renomovaného anglického autora, v ktorej uvidíte, čo všetko sa môže stať, keď sa jeden bezdetný pár rozhodne adoptovať si dieťa. Tento titul je najúspešnejší v repertoári za posledné roky.

NA SKLE MAĽOVANÉ

22. februára 2016 o 19:00, Malá scéna Štátneho divadla Košice, Hlavná 76

Zažite nezabudnuteľný príbeh o slovenskej zbojníckej legende v podobe ľudového či folklórneho beatového muzikálu. Herci študenti aj herci dospeláci rozohrajú príbeh plný známych melódií.

AKO SA ŤAHÁ REPKA

23.februára 2016 o 09:00, Bábkové divadlo – divadelná sála, Alžbetina 38

Zažite s deťmi obľúbenú rozprávku o tom, ako sa ťahala repka, čo všetko sa môže jednej repke stať a čo všetko ju čaká, kým sa zrodí nová pochúťka.

IMPROVIZAČNÝ A JAZZOVÝ ANSÁMBEL KONZERVATÓRIA KOŠICE

24.februára 2016 o 20:00, Košice, HalmiCaffe

Mladí muzikanti z košického konzervatória predvedú svoju vlastnú autorskú tvorbu ako aj svoje schopnosti zahrať jazzové štandardy. Toto sa koná pravidelne každý mesiac a všetci sú vítaní pridať sa na jam session na konci koncertu.

FASBUK – DIVADLO NA PERÓNE

24.februára 2016 o 19:00, Tabačka KULTURFABRIK, Gorkého 2

Inscenácia Fasbuk je autorskou mozaikou minipríbehov s výraznými pointami. Burgrova režijná koncepcia je vystavaná na dôraznom hereckom uchopení postavičiek a jednoznačnom textovom odkaze. Diváci sa môžu tešiť na ucelenú generačnú výpoveď, dalo by sa povedať až spoveď o nás samých. To všetko však napriek tvrdosti vypovedaného a videného, jemne a láskavo.

ČERT A KAČA

25. februára 2016 o 09:00, Bábkové divadlo Košice, Tajovského 4

Bábková hra Čert a Kača, vychádza z motívov obľúbenej českej ľudovej rozprávky, ktorú napísala spisovateľka Božena Němcová. V tejto inscenácii sa deti zoznámia s hádavou a papuľnatou Kačou, ktorá by sa iba zabávala a najradšej zo všetkého stále tancovala.

ŠÍPKOVÁ RUŽENKA

26.februára 2016 o 09:00, Bábkové divadlo – divadelná sála, Alžbetina 38

Klasická rozprávka Šípkovej Ruženky je prepísaná do bábkohernej podoby ľahkým, vtipným tónom. Na krstiny dlhoočakávanej princeznej kráľ naschvál nepozve tretiu sudičku, lebo chce ušetriť na hostine. To si veru nepomohol, lebo nepozvaná sudička nielenže príde, ale z urazenej pýchy princeznú zakľaje.

HC KOŠICE – MHC MOUNTFIELD MARTIN

26. februára 2016 o 17:30, Košice, Steel Aréna

Po skvelom obrate oceliarov s plným bodovým ziskom vo Zvolene sa môžete tešiť na ďalší napínavý zápas. Tentokrát na domácej pôde.

MIRO GAVRAN: VŠETKO O MUŽOCH

27.februára 2016 o 19:00, Malá scéna Štátneho divadla Košice, Hlavná 76

Čo všetko vieme o mužoch a ženy im to tolerujú? Odpoveď nájdete v titule Všetko o mužoch, ktorý napísal napísal Gavran ako pendant k svojej úspešnej komédii Všetko o ženách. Môžete sa tešiť na hru súčasného chorvátskeho dramatika Mira Gavrana v réžii Dušana Bajina.

HC KOŠICE – HK POPRAD

28. februára 2016 o 16:30, Košice, Steel Aréna

Fanúšikovia najlepšieho slovenského hokejového mužstva sa môžu tešiť na druhý zápas na domácej pôde. Zdolajú oceliari podtatranský tím?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM