Lenka Fedorová Šport

Konečne poriadna akcia pre Košičanky: Takto môžu páliť kalórie po zime!

Svoju výdrž si Košičanky precvičia na jedinečnej akcii, na ktorej ich lektorka nebude šetriť. Čaká vás bodyforming, bodystyling a to nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku Konečne poriadna akcia pre Košičanky: Takto môžu páliť kalórie po zime!
Zdroj: TASR

Jar nám v posledných dňov nedopriala pekné počasie, to však nič nemení na tom, že sa leto pomaly blíži. Kúpalisko Červená hviezda sa plánuje otvoriť už túto letnú sezónu, a tak sa Košičanky odohlali popracovať na sebe a zamakať na jedinečnom podujatí.

Starostka Mestskej časti Košice – Nad Jazerom Ing. Mgr. Lenka Kovačevičová sa rozhodla tieto aktivity podporiť a pripravila unikátne podujatie plné bodyformingu, bodystylingu a latino aerobicu pod vedením skúsenej lektorky Agi Fehérovej.

Košičanky, ktoré sa rozhodli prejsť si touto športovou trojkou, absolvujú 3 hodinový maratón, počas ktorého dostanú poriadne zabrať. Okrem troch 50 minútových blokov, o ktoré budú pod vedením lektorky Agi, sa organizátori postarali o príjemné občerstvenie, pitný režim, vystavovateľov s ochutnávkami, športovým oblečením a lákavú tombolu.

Aerobic marathon je súčasťou osláv Dni mesta Košice ako aj celoročného projektu Európske mesto športu. Maratón sa uskutoční už 30. apríla 2016 v Kultúrnom stredisku Jazero na Spišskom námestí s oficiálnym začiatkom o 9:00 hodine a potrvá do 12:00 hod. Po rôznych bežeckých aktivitách je teda na rade poriadna makačka.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM