Správy

Koniec zaplátaným cestám. Tieto ulice dostanú nový asfaltový koberec, FOTO

Vodičov čakajú v Košiciach ďalšie dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Koniec zaplátaným cestám. Tieto ulice dostanú nový asfaltový koberec, FOTO
4
Galéria

V rámci zlepšovania stavu komunikácií v Košiciach sa v piatok (3. 9.) začala ďalšia zo série súvislých opráv úsekov ciest v mestskej časti Západ na uliciach Ružínska a Slobody.

Informoval o tom magistrát mesta. Súvislú opravu na Ružínskej ulici od Triedy SNP po križovatku ulíc Ružínska – Slobody, ako aj úsek na ulici Slobody od križovatky Ružínska – Slobody po Toryskú ulicu bude až do 15. októbra vykonávať spoločnosť Cesty Liptovský Mikuláš.

Dopravné obmedzenia

Motoristi sa musia pripraviť aj na niektoré dopravné obmedzenia. „Počas prvej etapy rekonštrukcie nastanú z dôvodu výmeny obrubníkov menšie obmedzenia v dĺžke zhruba 50 metrov, keď tam dôjde k zníženiu maximálnej rýchlosti a zúženiu vozovky,“ oznámilo mesto.

V druhej etape stavebných prác, počas ktorých sa bude dávať nový asfalt, dôjde k čiastočnej uzávere v celom úseku opravovanej miestnej komunikácie. Mesto preto žiada vodičov motorových vozidiel, aby tam rešpektovali použité dočasné dopravné značenie a dávali zvýšený pozor na cestnú premávku vo voľnom jazdnom pruhu.

Aktuálny stav týchto ulíc nájdete na fotkách v priloženej galérii.

Zaplátané cesty v Košiciach
4
Galéria

Aktuality zo Slovenska

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM