Lenka Fedorová Správy

Košičan Jaro (27) upratoval povalu a... Tieto hračky určite mnohí poznáte! FOTO

Klobúčku hop, drevené kocky, vojačikovia...Pamätáte? Zaspomínajte si s nami na známe retro hračky!

Ilustračný obrázok k článku Košičan Jaro (27) upratoval povalu a... Tieto hračky určite mnohí poznáte! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Poznáte to. Konečne sa rozhodnete upratať povalu, keď však natrafíte na dávno zabudnuté veci, vyvolá to vo vás akési cnenie a je vám ľúto vyhodiť ich. Presne to sa stalo nášmu čitateľovi Jarovi, ktorý zablúdil na povalu rodičovského domu neďaleko Košíc.

To, čo tam našiel, v ňom vyvolalo obrovskú nostalgiu. Potešili ho hračky z detstva, ktoré dnes už v obchodoch asi nenájdeme.

,,Pri upratovaní som natrafil na hračky, s ktorými som sa kedysi hrával. Vidieť ich po toľkých rokov bolo veľmi príjemné. Hneď sa mi na k ním vybavilo množstvo spomienok," prezradil Jaro.

Medzi hračkami našiel spoločenskú hrú Kloboučku hop, Dostihy a sázky či drevené kocky, ktoré sa dali poskladať tak, aby vytvorili obrázok.

Jaro sa so svojím úlovkom podelil a fotografie retro hračiek nám zaslal. Zaspomínajte si na časy minulé spolu s nami vo fotogalérii.

Máte doma podobné retro veci? Odfoťte ich a podeľte sa s nimi! Zašlite nám ich do správy na našej facebookovej stránke Košice24.sk alebo na e-mailovú adresu kosice@global24.sk

Retrohračky nášho detstva: Pamätáte si ešte na ne?
12
Galéria
Zdroj: archív
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM