Alexandra Kolínská Rôzne

Košičan Jaro prekvapil Veroniku v ľadovom dóme: Jeho romantický čin vás dostane!

Vrúcne vyznanie lásky, slzy šťastia a dojatia, horúci bozk, zásnubný prsteň, sekt, biela kytica s kryštálom. Takto požiadal Košičan Jaroslav o ruku svoju priateľku Veroniku.

Ilustračný obrázok k článku Košičan Jaro prekvapil Veroniku v ľadovom dóme: Jeho romantický čin vás dostane!
Zdroj: Dnes24.sk

Mladý Košičan Jaroslav sa rozhodol využiť ešte posledné hodiny roku 2014 a požiadal svoju priateľku Veroniku o ruku. Ako miesto na túto výnimočnú udalosť si vybral Tatranský ľadový dóm na Hrebienku.

Veronika do poslednej chvíle vôbec nič netušila. Mladý párik spolu so svojimi priateľmi prišiel do Vysokých Tatier rozlúčiť sa so starým rokom a užiť si tatranskú lyžovačku. V podvečer posledného dňa v roku sa vybrali na Hrebienok pozrieť si ľadovú krásu, ktorá vzbudzuje obrovský záujem od 18. decembra, keď bola otvorená.

Jaroslav mal ale všetko vopred dobre premyslené a so svojím tajomstvom sa zdôveril pár priateľom, ktorí mu pomohli pripraviť všetko do detailov. Veronika si nič netušiac sadla s priateľkami a počúvali tzv. hudobnú skúšku Lukáša Adamca, ktorý bol v skutočnosti tiež objednaný. Jaroslava si na chvíľu požičali kamaráti a odskočili sa trošku zahriať. Po tom, čo Lukáš začal hrať Let it be, sa ale zrazu objavil Jaroslav s kyticou, kľakol si pred svoju priateľku a vyznal jej lásku. Všetko sa skončilo tak, ako sa to v rozprávke má. Veronika svojmu drahému povedala ÁNO.

„Minulý rok sa v Tatranskom ľadovom dóme uskutočnili dve svadby a niekoľko zásnub, ktoré však boli inkognito. Túto zimnú sezónu máme za sebou prvé verejné požiadanie o ruku a zatiaľ prejavili o svadbu dva mladé páriky. Verím, že aj týmito zásnubami vnukneme mladým pánom tip, ako netradične a veľmi romanticky môžu požiadať svoju drahú o ruku, prípadne sa nájdu ďalší snúbenci, ktorí budú chcieť spečatiť svoj vzťah v tejto ľadovej bazilike,“ povedala Lenka Maťašovská, výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región Vysoké Tatry.

Fotky plné romantiky
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM