Jakub Forgács Rôzne Správy

Košičan Róbert dostal najvzácnejší DAR: Ďakujem za ZÁCHRANU života mojej mamy

Syn pacientky z banskobystrickej nemocnice ocenil prístup zdravotníkov a jej vedenia. Práve vďaka nim strávili Vianoce v kruhu rodiny s milovanou mamou.

Ilustračný obrázok k článku Košičan Róbert dostal najvzácnejší DAR: Ďakujem za ZÁCHRANU života mojej mamy
Zdroj: pixabay.com

Róbert z Košíc napísal správu riaditeľke Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici Miriam Lapuníkovej aj vedeniu bystrickej nemocnice. Rozhodol sa tak poďakovať im a personálu za záchranu života jeho mamy Márie. Nemocnica o tom informovala na sociálnej sieti.

Slová vďaky

„Poďakovanie za ľudský a profesionálny prístup, starostlivosť a ochotu patrí celému tímu Hepato-pankreato-biliárnej chirurgie, menovite pánovi primárovi MUDr. Hamplovi a špičkovému operatérovi MUDr. Slobodníkovi, ktorému sa podarilo uskutočniť nesmierne náročnú operáciu – resekciu zhubného nádoru v pečeni,“ uviedol Róbert.

„Za profesionálnu a príkladnú zdravotnú starostlivosť chcem srdečne a úprimne poďakovať aj p. doktorom: MUDr. Sirotňákovi, MUDr. Pavlušovi, MUDr. Miklovi a pani doktorkám MUDr. Bosznayovej a tiež MUDr. Kušíkovej a MUDr. Valčuhovej z odd. ARO/KAIM,“ pokračoval so slovami, že veľká vďaka patrí aj zdravotným sestričkám na oddelení HPBCH, pani sestričke Golaňovej z ambulancie HPBCH za milé slová, ochotu a povzbudenie, ktoré im celý čas pomáhali.

„Určite som na nejaké mená zabudol, za čo sa ospravedlňujem, ale jedno je isté, ste skvelý tím a urobili ste všetko preto, aby sme Vianoce strávili v kruhu rodiny, s milovanou mamou,“ poznamenal Róbert.

Zároveň im všetkým poprial pevné zdravie, veľa pracovných úspechov, trpezlivosti a správnych rozhodnutí. „Vidieť, že aj napriek vašej pracovnej vyťaženosti, robíte pre pacienta maximum, poskytujete mu špičkovú zdravotnú starostlivosť, aby ste mu zachránili to najcennejšie – jeho život,“ dodal na záver.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM