Krimi

Košičana (40) chytili po dvoch rokoch na úteku: Policajti zablokovali jeho auto na výpadovke!

Po dvoch rokoch na úteku sa mužom zákona podarilo chytiť Milana M. (40) z Košíc. Počas policajnej akcie využili ochrancovia poriadku moment prekvapenia a jeho auto na jednej z výpadoviek z Bratislavy zablokovali.

Ilustračný obrázok k článku Košičana (40) chytili po dvoch rokoch na úteku: Policajti zablokovali jeho auto na výpadovke!
Zdroj: Webnoviny.sk

Pátračom z Prezídia Policajného zboru SR sa podarilo zadržať dlhodobo hľadaného Košičana Milana M. (40). Ako informoval hovorca Prezídia Policajného zboru SR Michal Slivka ide o Košičana, ktorý bol dva roky na úteku.

Súd mu za násilnú trestnú činnosť uložil trest odňatia slobody na päť rokov. Spravodlivosti sa vyhýbal, preto na neho ešte začiatkom roku 2012 vydal Najvyšší súd SR príkaz na dodanie do výkonu trestu. Pátračom z prezídia sa podarilo získať informácie o mieste, kde sa zdržiava.

„Museli postupovať opatrne, nakoľko išlo o osobu v dobrej telesnej kondícii, ovládajúcu policajnú taktiku a bol v spoločnosti psa bojového plemena. Aby bola akcia bezpečná a nedošlo k ohrozeniu nezúčastnených osôb, policajti zvolili miesto zásahu mimo obývaných častí mesta,“ povedal Slivka. Pri zadržaní hľadaného Milana M. využili podľa Slivku moment prekvapenia, jeho auto na jednej z výpadoviek z mesta zablokovali. V súčasnosti sa už nachádza vo väzbe.

Foto. ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM