Lenka Fedorová Kultúra

Košičania, bez toho by ste nový týždeň začať nemali: Stačí jeden klik a máte po ruke šikovný PREHĽAD

Nový týždeň je tu! Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad desiatky podujatí, na ktoré sa v Košiciach oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Košičania, bez toho by ste nový týždeň začať nemali: Stačí jeden klik a máte po ruke šikovný PREHĽAD
Zdroj: TASR

Active life tréningový beh Furča

2. február 2016 o 19:00, Košice – Furča

Príďte sa prebehnúť kúzelným lesoparkom na Furči ! Týmito slovami lákajú organizátori tréningového behu na zajtrajší beh, ktorý sa bude konať na trase Furča – Lesopark. Pochutnáte si na hroznovom cukre, čokoládke a samozrejme v tomto chladnom počasí aj teplom čaji.

Sen noci svätojánskej

2. februára 2016 o 19:00, Štátne divadlo Košice

Predstavenie jednej z najčastejšie hrávaných Shakespearových hier. V magickej podobe priblíži nadčasový príbeh, ktorý spája mocnú prírodu a lásku, vďaka čomu sa sen stáva skutočnosťou.

Kreatívne laboratóriá

3. február 2016 o 14:00, Materské centrum Haliganda KVP

Skúsení profesionáli vás naučia ako experimentovať s rôznymi žánrami a druhmi umenia. Deti sa veľa naučia od vás a vy od detí.

Madama Butterfly

4. február 2016 o 19:00, Štátne divadlo Košice

Jedna z najhranejších opier Giacoma Pucciniho s nádhernou hudbou a partami priblíži tragický príbeh vášní v exotickom prostredí. Ideálny zážitok pre blížiaci sa koniec pracovného týždňa.

Non-stop 24-hodinové korčuľovanie

5. februára 2016 o 9:00, Športovo-zábavný areál v Košiciach

Ešte ste počas tejto zimy nevytiahli korčule? Je najvyšší čas to zmeniť! Zapojiť sa môže každý. Deti, študenti, ale aj seniori. Sledovať sa bude počet korčuliarov a nakorčuľované kilometre. Odmenou vám bude pamätná plaketa.

Bajadéra

5. február 2016 o 19:00, Štátne divadlo Košice

Milovníci divadla, máme pre vás zaujímavý tip na piatkový večer. Štátne divadlo Košice predstaví tragický príbeh lásky bajadéry – tanečnice Nikie, bojovníka Solora a dcéry maharadžu, Gamzatti. Pre nadšencov klasického tanca a baletu je toto predstavenie zaujímavým spestrením piatkového večera.

Zápas HC Košice : HK 36 Skalica

5. február 2016, 17:30 Steel Aréna Košice

V piatok bude košická Steel Aréna hostiť skalických hokejistov. Prekazia Skaličania radosť oceliarom z okrúhleho pätnásteho víťazstva v rade?

Koncert Hudba z Marsu

6. február 2016 o 20:00, Kasárne/ Kulturpark

Máte radi kapelu Hudba z Marsu? V sobotu prichádzajú do Košíc v plnej sile spolu s hosťom Dynamo team !

Sabaton + Hostia – Heroes on Tour 2016

6. februára 2016 o 19:00, Hala Cassosport

Metalová skupina SABATON sa po triumfálnom koncerte s Nightwish vracia do Košíc. V záverečnej časti „Heroes on Tour“ odohrajú premiérovo svoj set ako hlavná hviezda. Megaúspešnej kapele zo Švédska sa potešia tisícky fanúšikov z celého Slovenska!

Doktor Jajbolí

7. februára 2016 o 16:00, Štátne divadlo Košice

Nedeľa patrí oddychu, a preto sa príďte odreagovať k rozprávke o nekonečnom priateľstve človeka – chýrneho doktora Jajbolí k zvieratkám, jeho nebezpečnej ceste do Afriky kvôli záchrane opíc, počas ktorej musel prekonávať nástrahy pirátov a ľudožrútov.

Zdroj: MIC Košice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM