Lenka Fedorová Správy

Košičania pozor na zmenu dopravy v meste: Tieto spoje budú kvôli rekonštrukcii odklonené

Košičania si ešte nestihli oddýchnuť od nedávnej rekonštrukcie električkových tratí a už ich čaká ďalšia. Pozrite sa, na ktorých úsekoch dôjde k zmene organizácie dopravy.

Ilustračný obrázok k článku Košičania pozor na zmenu dopravy v meste: Tieto spoje budú kvôli rekonštrukcii odklonené
Zdroj: TASR

Dopravný podnik mesta Košice informuje, že od piatka 8. apríla 2016 od 8:00 hod. dochádza pre rekonštrukčné práce k jednosmernej uzávierke cestnej komunikácie na Vojenskej a Ondavskej ulici.

Spoje autobusových liniek 12, 17 a 36 premávajúce od Hlavnej pošty k Novej nemocnici budú odklonené cez Kuzmányho ulicu, Toryskú ulicu a Považskú ulicu.V zastávke Hlavná pošta zastavia nie za križovatkou na začiatku Vojenskej ulice, ale na mimoriadnom stanovišti na Poštovej ulici, oproti vchodu do Hlavnej pošty.

Ďalej pokračujú bez zastavenia odklonenou trasou okolo Steel arény. V zastávke Považská, Nová nemocnica zastavia na svojom bežnom stanovišti. Zastávka Cassovar smer Nová nemocnica bude dočasne zrušená. V opačnom smere premáva MHD bez zmien.

Pre linky 12, 17 a 36 sa vydávajú nové cestovné poriadky, platné od soboty 9. apríla 2016.

Zároveň dochádza k aktualizácii cestovných poriadkov ťahanovských liniek 10, 18, 27, 36, 51, 54, RA5 a N1 kvôli pokračujúcej dlhodobej uzávierke Ázijskej triedy.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM