Lenka Fedorová Kultúra Správy

Košičania zažijú 24 hodín v bazéne: Obľúbená akcia sa vracia s novinkou!

Milovníci plávania sa majú na čo tešiť! Nebude chýbať lákavá novinka. Čítajte podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Košičania zažijú 24 hodín v bazéne: Obľúbená akcia sa vracia s novinkou!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Na sklonku roka čaká Košičanov posledná športová akcia. Tá bude venovaná 24-hodinovke v plávaní, ktorá oštartuje 27. decembra o 10:00 hod. a potrvá do 22:00 hod. Následne, na druhý deň 28. decembra bude pokračovať v rovnakých časoch.

,,Po prvý krát na Slovensku bude súčasťou 24 hodinovky aj zábava. Zábava pre malých aj veľkých vo forme atrakcií ako zorbingova guľa, šmýkačky, lezecká stena, či večerná laserova show, ktorá bude vždy o 19-tej hodine. Atmosféru na bazéne bude vytvárať DJ," informujú o podujatí organizátori.

Každý účastník bude mať vstup zdarma a odnesie si pamätnú účastnícku medailu. Organizátori pripravili počas dvoch dní pre všetkých účastníkov a fanúšikov zaujímavý program.

Čakajú ich šmykľavky, Zorbingova guľa, lezecká stena či večerná laserová šou. Atmosféru v bazéne bude dotvárať aj DJ. Bonusom bude originálna fotostena, kde si účastníci budú môcť vybrať pozadie pre fotografie.

„Opäť máme ambíciu stať sa najlepšími na Slovensku a preto chceme prilákať do bazéna čo najviac obyvateľov Košíc. Termín podujatia sme tento rok zmenili, posunuli sme to na koniec roka. Čím sa však chceme odlíšiť od ostatných miest je inovatívny prístup. Po prvýkrát na Slovensku bude súčasťou 24– hodinovky aj zábava pre malých a veľkých," uviedol Ivan Šulek, vedúci Referátu športu a mládeže Magistrátu mesta Košice.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM