Tlačové správy

Košická Galéria nie je len o nakupovaní: Čo všetko si tam teraz môžeme užiť?

Aj keď sa nám s pojmom obchodné centrum spája primárne nakupovanie, nie je to jediná činnosť ktorou môžeme v obchodnom centre stráviť voľný čas. Obchodné centrum Galéria Shopping poskytuje možnosť voľnočasového vyžitia pre malých aj veľkých.

Ilustračný obrázok k článku Košická Galéria nie je len o nakupovaní: Čo všetko si tam teraz môžeme užiť?
Zdroj: OC Galéria Shopping

Zábavu pre našich detských návštevníkov ponúka detský svet Hopla Land – športovo relaxačné indoorove centrum, v ktorom sa môžu deti dosýtosti vyšantiť, kým rodičia veselo nakupujú. Šmykľavka, loptičky aj samostatné miniihrisko pre najmenšie detičky – to všetko pod dohľadom skúsených animátoriek, ktoré sa postarajú o zábavu a bezpečnosť vaších ratolestí.

Zdroj: OC Galéria Shopping

Okrem toho nájdete v obchodnom centre Galéria Shopping aj množstvo iných detských atrakcíí –** londýnsku električku** či obľúbený vláčik, pri ktorých sa rozžiaria detské očká a vy nemôžete odísť z nákupov bez toho, aby ste sa pri nich zastavili. Atrakcie pre deti dopĺňa naša výnimočná šmykľavka, ktorá siaha až na druhé poschodie obchodného centra a dovedie Vás priamo do centra detských hračiek.

Málokto vie, že šmykľavka je určená nielen pre deti, ale aj pre rodičov. Neváhajte ju otestovať spolu s vašimi ratolesťami!

Kino aj bowling

Zábava v obchodnom centre nekončí len detskými atrakciami! Multikino Ster Century Cinemas či Galéria Bowling sú ideálnym miestom kam vyraziť za zábavou s rodinou aj priateľmi. Určite nám dáte za pravdu, že najlepší zážitok z dobrého filmu je ten práve ten z kinosály, v kruhu priateľov a s neodmysliteľným popcornom v ruke. Tí, ktorí radi trávia čas o trochu aktívnejšie ako v kresle kinosál, tí u nás nájdu 6 profesionálych bowlingových dráh. Netreba zabudnúť ani na naše fitness centrum Addiction club, kde sa plnia sny o vyformovaných postavách a zdravom tele.

Zdroj: OC Galéria Shopping

Aj pre hladošov

Po všetkých týchto aktivitách privíta návštevníkov náš Foodcourt, plný rôznorodých chutí. Či už máte radi talianskú pizzu, vietnamskú PHÓ BO polievku, kvalitný kebab alebo pečené kura, u nás si určite vyberiete to správne jedlo, ktoré uspokojí Vaše chuťové poháriky

Zdroj: OC Galéria Shopping

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: OC Galéria Shopping
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM