Lenka Fedorová Správy

Košická kaviareň s krásnym nápadom: Sledujte kam dávajú peniaze z kávy!

Počin, aký sa len tak nevidí! Kaviareň v centre Košíc prišla s jedinečnou myšlienkou ako pomôcť iným ľuďom a zároveň si plniť sny. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Košická kaviareň s krásnym nápadom: Sledujte kam dávajú peniaze z kávy!
4
Galéria
Zdroj: Kaviareň Šálka kávy

Bez svojej rannej kávy si mnohí z nás nevedia predstaviť začiatok dňa. Káva je príjemnou spoločníčkou pri dlhých rozhovoroch, ako aj rodinných a pracovných stretnutiach.V Ko­šiciach možno nájsť veľa skvelých kaviarní, jedna sa však od nich odlišuje. Čím je tak výnimočná?

Kaviareň Šálka kávy, sídliaca v srdci Košíc na Hlavnej ulici, prišla s jedinečným nápadom. Nakoľko nedávno oslávila svoj prvé narodeniny, namiesto prijímania darov sa rozhodla sama obdarovať.

Pri príležitosti svojho prvého výročia sa kaviareň poďakovala svojim fanúšikom za priazeň a podotkla, že tak došlo k naplneniu jedného veľkého sna.

„Naše sny sa plnia a konečne nastal čas, aby sme aj my pomohli plniť sny iným a dnešným dňom spúšťame niečo, čo sme mali v hlavách od úplného začiatku a to pomáhať našou prácou iným. A preto dnes ako aj každú druhú nedeľu darujeme náš zárobok z predaja kávy na charitatívne účely,“ uviedla.

Šlachetné, čo poviete? Ak nabudúce dostanete chuť na nedeľnú šálku kávy, možno vás to pritiahne rovno na Hlavnú. Vychutnáte si lahodnú kávu a zároveň pomôžete iným ľuďom.

Poznáte viacero takýchto zaujímavých miest v Košiciach? Podeľte sa s nami o váš tip na odvas@global24.sk. Aktuálne správy z Košíc a okolia môžete sledovať aj na našej facebookovej stránke!

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM