Lenka Fedorová Správy

Košická skupina Peter Bič Project s výnimočnou novinkou: Fanúšikom dali takýto sľub!

Obľúbená kapela prichádza s novinkou a nie hocijakou! Nový song sa výnimočne rozhodla naspievať v slovenčine.

Ilustračný obrázok k článku Košická skupina Peter Bič Project s výnimočnou novinkou: Fanúšikom dali takýto sľub!
Zdroj: youtube

Keď v roku 2012 prišla košická kapela Peter Bič Projekt s hitom Hey now, okamžite ich poznalo nielen celé Slovensko, ale dopočuli sa o nich aj za veľkou mlákou. Odvtedy sa ich piesne držia na vrchole popredných rebríčkov.

Teraz však nastal zlom a populárna skupina prichádza s piesňou Skúšame sa nájsť, ktorú naspievala vo svojom rodnom jazyku. Zároveň svojim fanúšikom sľubujú, že slovenčiny bude viac.

Rozjímavá novinka Skúšame sa nájsť je o objavovaní samého seba a hľadaní zmyslu života – lásky. Je akousi úvahou o vzťahoch, o rozchodoch, o opätovných spojeniach, hľadaní rovnováhy a každodenných starostiach. Klip nakrúcali v krásnom prostredí tokajskej vinohradníckej oblasti.

„Musím povedať, že to bola jedna z najprofesio­nálnejších spoluprác, aké som doteraz zažil. Nakrúcali sme až neuveriteľných 6 dní a celá príprava, spolupráca a profesionálny prístup ma veľmi príjemne prekvapili. Chalanom sa v klipe podarilo vystihnúť presne to, čo sme tou piesňou chceli povedať,“ uviedol leader Peter Bič.

Pieseň skúšame sa nájsť si môžete vypočuť v odkaze nižšie.

Zdroj: YouTube.com

Foto: youtube.com

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM