Veronika Ondo-Cholewová Krimi

Košický magistrát vydal nekompromisné vyjadrenie kvôli bitke v centre: Riaditeľ bytového podniku sa vzdá funkcie!

Technický riaditeľ Bytového podniku mesta Košice (BPMK) Martin P. končí, podľa slov podľa hovorkyne mesta vo funkcii. K bitke v centre Košíc povedal tvrdé slová aj primátor Raši.

Ilustračný obrázok k článku Košický magistrát vydal nekompromisné vyjadrenie kvôli bitke v centre: Riaditeľ bytového podniku sa vzdá funkcie!
Zdroj: TASR

Technický riaditeľ Bytového podniku mesta Košice (BPMK) Martin P., podľa magistrátu končí vo funkcii. Dôvodom je kauza pouličnej bitky, do ktorej bol zapojený spolu so svojim dvomi bratmi. Funkcie sa vzdá a požiada o uvoľnenie z pracovného pomeru na základe rozhovoru s primátorom Košíc Richardom Rašim. Potvrdila hovorkyňa košického magistrátu Linda Šnajdárová.

„Odsudzujem akúkoľvek formu násilia a násilného správania,“ uviedol k prípadu primátor Raši. K potýčke medzi bratmi a štvoricou Košičanov došlo v nedeľu (22.11.) nadránom v centre Košíc. Bitku zachytil videozáznam. Televízia Markíza informovala, že troch bratov, polícia obvinila z ublíženia na zdraví a výtržníctva. Keďže jeden z nich je dopravný policajt, prípadom sa zaoberá aj inšpekcia ministerstva vnútra.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM