Kultúra

Príbeh ako z FILMU: Čašníčku Viki spojil s Petrom Bičom vytetovaný husľový kľúč

Zoznámenie s frontmanom a začiatky speváčky Viki v košickej kapele Peter Bič Project sú doslova ako z filmu, v ktorom nechýba ani romantická zápletka.

Ilustračný obrázok k článku Príbeh ako z FILMU: Čašníčku Viki spojil s Petrom Bičom vytetovaný husľový kľúč
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Košičanka Viki z kapely Peter Bič Project pred kariérou speváčky pracovala ako čašníčka, už vtedy však mala vo výstrihu tetovanie husľového kľúča.

„Na základe toho sme sa zoznámili. Všimol som si, že asi žije muzikou, zaujalo ma to, spýtal som sa jej, čo robí a ona, že má rada muziku a spieva. Vlastne nás to tetovanie spojilo,“ prezradil Peter Bič v rozhovore pre portál Pravda.sk.

„Keď ma zobral na prvú skúšku, aby počul, ako spievam, sedela som mu chrbtom, lebo som sa hanbila,“ prekvapila Viktória Vargová.

Známeho muzikanta však napriek veľkej tréme zaujala. „Povedal som si, že spievať ona chce a má to v sebe. Aj keby spievala chrbtom, je to niečo výnimočné. Aj Jim Morrison spieval tak, že sa k ľuďom postavil chrbtom a spieval tak, lebo mal trému,“ uviedol pre Pravdu.

A čo tá romantická zápletka? Frontmana a speváčku v súčasnosti nespája len účinkovanie v jednej kapele, ale tvoria pár aj v súkromnom živote.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM