Lukáš Zavacký Rôzne Rôzne

Košický tetovač o mužských motívoch na kerky: Frčia temné veci, ale aj ..., FOTO

Moderná doba posúva hranice a limity stále vyššie. Svoje o tom vie košický tatér pod umeleckým menom Pepo Šváb. Prezradil, čo si dávajú muži na telo najčastejšie. A na aké časti...

Ilustračný obrázok k článku Košický tetovač o mužských motívoch na kerky: Frčia temné veci, ale aj ..., FOTO
Zdroj: archív Petra Margu

Je známou tvárou obľúbeného tetovacieho štúdia v Košiciach pod názvom IvanTattoo. Pepo Šváb, vlastným menom Peter Marga, vie, čo sa momentálne nosí. Aspoň čo sa týka obrazov na tele. Vo svojom obore totiž nie je žiadnym nováčikom.

„Väčšina ľudí ku mne príde už s jasnou predstavou. Povedal by som, že asi jedna tretina zákazníkov dôjde s tým, aby som im niečo navrhol. Alebo dačo pozmenil. Nech to nemajú stále rovnaké,“ uviedol.

Čo uprednostňujú ženy, to od nás už určite viete. Ale ako je to s mužmi? Na to dáva úspešný umelec z nášho mesta jednoznačnú odpoveď.

„Chcú hlavne temnejšie veci, ako napríklad lebky. Ale fantázii sa medze nekladú. Niekto je poľovník, tak si dá vytetovať jeleňa. Ide to skôr podľa vkusu. Čo sa týka častí tela, rameno je asi najpreferovanejšie, ale muži sa neboja experimentovať,“ prezradil Pepo Šváb.

Môže vás zaujímať:

Jedinečné výtvory košického tatéra
7
Galéria
Zdroj: archív Petra Margu
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM