Futbal

Kto bude novým trénerom FC Košice? Na spadnutie je veľké PREKVAPENIE pre fanúšikov!

Po konci Antona Šoltisa dočasne zasadol na lavičku FC Košice Miroslav Sovič. Rokovania s novým možným trénerom však prebiehajú!

Ilustračný obrázok k článku Kto bude novým trénerom FC Košice? Na spadnutie je veľké PREKVAPENIE pre fanúšikov!
Zdroj: TASR/František Iván

V stredu odohrali futbalisti FC Košice zápas 4. kola Slovnaft Cupu na pôde druholigistu FC ŠTK 1914 Šamorín. Po výhre 2:0 postúpili do piateho kola. Mužstvo z pozície hlavného trénera viedol Miroslav Sovič. Ako však avizovalo vedenie klubu, ide o dočasného trénera. Kto sa teda stane novým trénerom? Rysuje sa jedno meno!

Na pohárovom zápase v Šamoríne sa objavil Ján Kozák ml. Medzi fanúšikmi sa toto meno skloňovalo, no niektorí boli skeptickí ohľadom jeho možného príchodu. Košický rodák však potvrdil rokovania.

"Nebudem klamať. Som tu, pretože sme v kontakte. Ešte nie je všetko dohodnuté, ale verím, že do konca týždňa sa to vyrieši a potom sa môžeme baviť ďalej. Je výzva im pomôcť. Uvidím, ako to dopadne,“ povedal Kozák pre Markízu.

Ján Kozák ml. pôsobil naposledy ako tréner v Slovane Bratislava, odkiaľ ho z pohľadu časti fanúšikov nepochopiteľne vyhodili. Stal sa dokonca Trénerom roka. Jeho otec Ján Kozák st. pôsobí ako poradca košického klubu.

Titulné foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM