Lenka Fedorová Kultúra

Ktoré z nich oslovia práve vás? Vybrali sme TOP 10 marcových podujatí v Košiciach

Čo nás čaká v Košiciach počas tretieho mesiaca v roku? Napríklad aj takéto atraktívne podujatia, o ktorých sa podľa nás rozhodne oplatí vedieť.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré z nich oslovia práve vás? Vybrali sme TOP 10 marcových podujatí v Košiciach
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

POTULKY MESTOM KOŠICE: SEMINÁRNY KOSTOL A SEMINÁR

2. – 4. marca 2018, Košice

Potulky mestom Košice sú pešie prehliadky mesta pre obyvatelov a návštevníkov, ktorých čaká zakaždým iná téma a trasa a vstup je často aj na neprístupné miesta! Sprevádzajú už tradične Milan Kolcun a Zoltán Balassa.

KONCERT QUEENIE

6. marca 2018 o 19:00, Historická radnica

Česká formácia Queenie je world queen tribute band, ktorá reprezentuje absolútnu európsku špičku tohto žánru. Nenechajte si ujsť ich unikátny koncert a zaspomínajte si na nesmrteľného Freddieho.

POĎ NA DERBY

7.marca o 19:00 hod., Steel aréna

Univerzitné hokejové derby v Košiciach je nový projekt pre všetkých študentov univerzít, ako aj širšej verejnosti. 7. marca sa tak v Steel aréne uskutoční hokejový zápas, kde sa proti sebe stretnú výbery hráčov oboch najväčších košických univerzít.

TÝŽDEŇ SLOVENSKÝCH KNIŽNÍC 2018

7. a 8. marca 2018 o 16:30, Verejná knižnica Jána Bocatia

V stredu 7. marca bude na všetkých pracoviskách VKJB „šťastná hodinka“. Vo štvrtok 8. marca o 16:00 čaká návštevníkov hudobno-literárne popoludnie z cyklu Už viem, čo budem čítať a počúvať venované životu a tvorbe známej českej speváčky Márii Rottrovej.

MEDZINÁRODNÝ DEŇ ŽIEN

8. marca 2018 o 09:00 – 16:00, ZOO – Kavečany

ZOO Košice pripravila pre všetky ženy nad 18 rokov prekvapenie – 50% – nú zľavu na vstupné.

W ZÁHRADE

8. marca 2018 o 10:00 – 12:00, Výmenník – Wuppertálska

Cieľom akcie je ukázať deťom pestovanie rastlín, naučiť ich separovať odpad a starať sa o našu Zem. Mamičky sa naučia výrobu prírodnej kozmetiky a ako zbierať bylinky. Vstup je zdarma.

FRAGILE

15. marca 2018 o 19:00, GES Klub

Fragile je slovenská hudobná skupina zložená z populárnych osobností, známych z rôznych televíznych seriálov, divadelných, muzikálových produkcií či TV show. Bez použitia hudobných nástrojov interpretujú známe rock – pop – jazzové hity svetových umelcov.

PIKNIK PARK – LINKIN PARK TRIBUTE (HU)

17. marca 2018 o 20:00, ROCK HELL

Koncert sa uskutoční na počesť legendárneho speváka Chestra Benningtona v podaní Piknik Park – Linkin Park Tribute Band.

KALI & MAJSELF

23. marca 2018 o 19:00, Spoločenský pavilón

Známy reper Kali vyráža koncertné turné po Slovensku. 23. marca tohto roku zavíta potešiť svojich fanúšikov aj do Košíc. Koncert sa odohrá v Spoločenskom pavilóne.

PUSTITE KAROLA – HORKÝŽE SLÍŽE

24. marca 2018 o 19:00, Multi Hala

Nitrianska skupina Horkýže Slíže pripravila sériu koncertov po slovenských mestách v rámci „Pustite Karola – Horkýže Slíže tour 2018“. V albume zostávajú Kuko a spol. verní vtipným textom, postaveným na svojskej absurdnej poetike a slovných hračkách, a muzike na pomedzí rocku a punku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM