Správy

Kuriózny výjav na diaľnici medzi Prešovom a Košicami: Vodiči len krútia hlavami!

Myšlienka dobrá, realizácia však oči pútajúca! Na diaľnici medzi Prešovom a Košicami by sa vodiči mali radšej venovať riadeniu vozidla. Ak by sa totiž pozastavili nad oplotením, ktoré obchádza nevyrúbané pne, nemuselo by sa to skončiť najšťastnejšie.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózny výjav na diaľnici medzi Prešovom a Košicami: Vodiči len krútia hlavami!
Zdroj: Webnoviny.sk

Plot síce zvyšuje bezpečnosť vodičov, no systém jeho výmeny na diaľnici nedáva logiku. Vyrúbané stromy ešte zanechali v zemi svoje pne, ale to vôbec cestárom neprekáža. Oplotenie nasmerovali okolo nich, takže ich obchádzajú ako v novej epizóde rozprávkového seriálu A je to.

Vodiči krútia hlavou nad tým, ako sa to robí. Pne podľa tvnoviny.sk vraj nevyrúbali hneď, lebo práce sú naplánované na jednotlivé fázy. Všetko má teda svoju postupnosť. Pletivo pne obchádza. Zaujímavo však navyše môže vyzerať aj iný úsek plotu. Mohutných pňov je tam totiž podstatne viac.

„Odstránenie vrchných častí nám umožnilo vykonať obnovu oplotenia, ktoré bolo časovo vymedzené a ktoré ukončujeme práve v týchto dňoch. Následne sa budú odstraňovať pne. Nie je pravdou, žeby oplotenie obchádzalo pne,“ povedal pre tvnoviny.sk hovorca NDS Marcel Jánošík. Realita však hovorí čosi iné a plot naozaj pne obchádza. Bude navyše zaujímavé sledovať, ako sa ďalšia epizóda kuriozity bude vyvíjať.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM