Lenka Fedorová Rôzne

KVP chystá zbierku: Okrem dobrého pocitu, môžete aj vyhrať

Mestská časť KVP pripravila zaujímavú zbierku, vďaka ktorej môžete pomôcť iným ľuďom a zároveň sa sami zapojiť do koncoročnej súťaže. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku KVP chystá zbierku: Okrem dobrého pocitu, môžete aj vyhrať
Zdroj: TASR

Zostalo vám po deťoch množstvo oblečenia, hračiek či máte plné krabice iných vecí, ktorým už neviete nájsť využitie? Nehádžte flintu do žita. Mestská čast Košice – KVP vyhlasuje zbierku šatstva, na ktorej môžete darovať nielen časť svojho šatníka, ale aj množstvo iných vecí, ktoré urobia iným ľuďom veľkú radosť.

Darovať môžete rôzne druhy šatstva, obuv, domáce potreby, posteľnú bielizeň, uteráky, deky, hračky i elektroniku. ,,Aj počas tejto zbierky budú prispievatelia dostávať zlosovateľné kupóny. Tieto budú zaradené do žrebovania o ceny koncom roka na podujatí „Vianoce na KVP“," uviedla Alica Schützová zo sociálneho referátu mestskej časti Košice – Sídlisko KVP

Využite tak možnosť pomôcť ľuďom, ktorí sú v materiálnej núdzi a vašu pomoc veľmi potrebujú. Ako uviedla Schützová, veci môžete prísť darovať osobne 2. septembra 2016 v čase od 16:00 do 19:00 hod do Denného centra mestskej časti, Cottbuská 36, Košice.

KVP usporadúva takéto zbierky štyrikrát ročne v pevných termínoch, a to v marci, júni, septembri a decembri. Takýmto spôsobom chcú predísť tomu, aby ľudia zbytočne do komunálneho odpadu nevyhadzovali veci, ktoré tam nepatria a mohli by sa ešte použiť.

,,Vyzbierané veci pôjdu pre Diakoniu Broumov, do Rankoviec a pravdepodobne aj sestrám Saleziánkam na Lunik IX," uviedla na záver Schützová.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM