Lenka Fedorová Krimi

Laca (28) z Košíc chytil amok na vodiča električky: Spravil niečo, čo bude určite dlho ľutovať

Niečo také sa nestáva veru často. Ladislav už sedí v cele policajného zaistenia. V superrýchlom konaní mu hrozia až 3 roky!

Ilustračný obrázok k článku Laca (28) z Košíc chytil amok na vodiča električky: Spravil niečo, čo bude určite dlho ľutovať
Zdroj: TASR

Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Košice Staré mesto z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinil 28-ročného Ladislava z Košíc, ktorý v sobotu (28.1.) popoludní na Staničnom námestí v Košiciach pristúpil k odstavenej električke a začal vykrikovať na vodiča električky, prečo stojí a on musí mrznúť. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Podľa polície vstúpil po chvíli obvinený Ladislav na koľajisko pred električku a poškodil na nej stierač a čelné sklo, ktoré úderom prasklo. Košickému dopravnému podniku vznikla škoda predbežne vyčíslená na 3 tisíc eur.

„Policajti podozrivého muža na mieste zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Polícia prípad realizuje v tzv. super rýchlom konaní. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí za tento skutok až trojročné väzenie,“ uviedla na záver Mésarová.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM