Lukáš Mano Rôzne

Ľadová plocha v nákupnom centre

Návštevníci tohto nákupného centra majú k dispozícií aj požičovňu a brúsenie korčúľ zadarmo, takže si zimné športy budú môcť vychutnať v teple a úplnom pohodlí.

V meste majstrov Slovenska v ľadovom hokeji pribudne ďalšia ľadová plocha. „Od 11. januára do 4. marca si budú môcť návštevníci košického Auparku zakorčuľovať na interiérovej ľadovej ploche. Klzisko, ktoré bude umiestnené v pasáži pred supermarketom, bude pre všetkých zadarmo,“ informoval Marián Murín zo spoločnosti Interakt, ktorá zabezpečuje komunikáciu košického Auparku.

Podľa Murína budú mať návštevníci tohto nákupného centra k dispozícií aj požičovňu a brúsenie korčúľ zadarmo, takže si zimné športy budú môcť vychutnať v teple a úplnom pohodlí.

„Zaujímavý bude aj program na interiérovom klzisku. Škola hokeja a krasokorčuľovania, exhibičné hokejové zápasy a vystúpenie krasokorčuliarov, či piatkové diskotéky na ľade sú len malou pozvánkou pre všetkých milovníkov korčuľovania,“ doplnil Murín.

Klzisko bude počas pracovných dní otvorené od 12.00 h do 21.00 h, počas víkendov sa otvorí už o deviatej hodine ráno. Počas pracovných dní dopoludnia je klzisko voľné pre základné školy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM