Krimi

Len pre silné žalúdky: Košičan na cintoríne manipuloval s nebožtíkom, natáčal si to aj na video

Košickí policajti obvinili z trestného činu hanobenia mŕtveho 22-ročného muža z Košíc.

Ilustračný obrázok k článku Len pre silné žalúdky: Košičan na cintoríne manipuloval s nebožtíkom, natáčal si to aj na video
Zdroj: Facebook.com/ Polícia Slovenskej republiky

Košickí policajti obvinili z trestného činu hanobenia mŕtveho 22-ročného muža z Košíc (na foto). Ten ešte v lete 2017 zneuctil mŕtveho a nakladal s ľudskými ostatkami v rozpore so zákonom. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

„Podľa doterajšieho vyšetrovania obvinený Košičan skočil cez betónovú parapetu do hrobky zosnulého na jednom z košických cintorínov. S ostatkami zosnulého manipuloval, chytal ich a prekladal, pričom si to nahrával na video a zverejnil na sociálnej sieti,“ uvádza s tým, že na objasnení prípadu pracoval poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru (OO PZ) Košice – Juh.

V spolupráci s košickými kriminalistami a policajtmi OO PZ Košice – Ťahanovce sa podarilo podozrivú osobu stotožniť a po vyhodnotení dôkaznej situácie a vykonaní potrebných úkonov za jeho neúctivé správanie aj obviniť. Mužovi hrozí za uvedený čin trest odňatia slobody na tri roky.

Podľa informácií Korzára z prostredia polície išlo o youtubera, ktorý na internete vystupoval pod prezývkou Dyg More. Prostredníctvom svojho youtubovského kanála zverejnil viacero kontroverzných videí zachytávajúcich jeho adrenalínové dobrodružstvá.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM