Lenka Fedorová Krimi

Leon (22) z Luníka IX oblial najprv mladú Košičanku (20) toluénom: Už na nej sedel... vtom ju zachránila náhoda!

Košičanka mala šťastie v nešťastí. Podľa policajnej správy sa po napadnutí dala na útek, Leon ju však dostihol. Košičanku zachránila jedna vec. Čítajte ďalej.

Ilustračný obrázok k článku Leon (22) z Luníka IX oblial najprv mladú Košičanku (20) toluénom: Už na nej sedel... vtom ju zachránila náhoda!
Zdroj: TASR

Košickí policajti v sobotu vo večerných hodinách, zadržali dvadsaťdvaročného Leóna z Košického sídliska Luník IX. Tohto zadržali krátko potom, ako na chodníku v blízkosti križovatky ulíc Moldavská cesta a Toryská, napadol 20-ročnú Košičanku. Informoval o tom hovorca KR PZ v Košiciach Alexander Szabó.

„Najprv ju oblial toluénom a následne sa jej pokúsil vytrhnúť kabelku, čo sa mu nepodarilo. Útočník napadnutú ženu následne pri pokuse o jej útek dolapil a hodil tvárou na zem, kde si na ňu sadol. Keď zbadal okoloidúcich tak z miesta činu ušiel,“ priblížil situáciu hovorca.

Podľa polície utrpela poškodená ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 5 dní. Vyšetrovateľ PZ muža obvinil zo zločinu lúpeže, za čo mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

„Obvineného policajti umiestnili do cely policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie,“ uzavrel Szabó.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM