Lenka Fedorová Rôzne

Letné počasie je späť: Vychutnajte si posledné filmy na košickom Amfíku!

Meteorológovia hlásia horúci koniec augusta. Obujte túlavé topánky a nechajte sa inšpirovať našim tipom.

Ilustračný obrázok k článku Letné počasie je späť: Vychutnajte si posledné filmy na košickom Amfíku!
Zdroj: TASR

Amfiteáter v Košiciach je obľúbeným miestom, ako sa zabaviť, zahodiť starosti a nechať sa unášať prúdom zábavy v lone prírody. Amfík priniesol Košičanom počas celého leta takmer 30 filmov. Nechajte sa zlákať teplým počasím a vychutnajte si posledné filmy.

JULIETA 30. august 2016 o 20:00

Julieta žije sama so svojou dcérou Antíou, nakoľko ich život kruto poznačil osud. Keď zomrie Julietin manžel Xoan, matka s dcérou veľmi trpia. Julieta sa uzavrie do seba a ich bolesť ich od seba odcudzí. Antía sa v 18. rokoch rozhodne svoju matku opustiť bez jediného slova. Po tom, ako Julieta 12 rokov hľadá svoju dcéru, zisťuje ako ju málo pozná. Keď Julieta stretne svoju dcéru, dáva jej to nádej vysvetliť jej kvôli čomu sa ich životy odcudzili…

WARCRAFT: PRVÝ STRET 4. september 2016 o 20:00

O popularite hry Wracraft svedčí jej viac ako sto miliónov hráčov. Film natočený podľa slávnej hry prelína dva svety a jeden osud. Mierumilovné kráľovstvo Azeroth sa ocitá vo vojne a jeho hranice začínajú okupovať nepriatelia. Ide o Orkov, kmeň, ktorý opustil svoj umierajúci domov, aby kolonizoval ďalší svet. Prechod medzi dvoma svetmi zabezpečuje portál, kde na jednej strane čaká armáda, na druhej stráne národ, ktorý môže vymrieť. Dvoja hrdinovia z rôznych táborov sa tak vydávajú na cestu.

REVIVAL FEST 10. september 2016 o 18:00

Okrem troch filmov si na svoje prídu aj milovníci dobrej hudby. 3. ročník prezentácie revivalovej hudby sa uskutoční práve na Amfiteátri. Medzi hudobnými kapelami nebudú chýbať LUCIE + WANASTOVI VJECI revival, GeROCK – KABÁT revival, THE MINORITY – GREEN DAY revival, BON JOVI revival l AC/DC revival a MTB – IRON MAIDEN revival.

Rozhodli ste sa aj vy vybrať na Amfiteáter? Sledujte, ako sa bude počasie vyvíjať aj najbližšie dni na našom webe a nedajte sa viac počasím prekvapiť.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM