Tlačové správy

LUKOIL láka na víkendové ceny pohonných hmôt

Spoločnosť LUKOIL, dlhodobo známa svojimi priaznivými cenami pre vodičov, láka zákazníkov na svoju víkendovú kampaň. Prostredníctvom atraktívnej podpory predaja garantuje motoristom najlepšiu cenu pohonných hmôt, akú môžu v okolí čerpacích staníc Lukoil dostať.

Ilustračný obrázok k článku LUKOIL láka na víkendové ceny pohonných hmôt
Zdroj: Webnoviny.sk

Lacnejšie palivo, ako to, ktoré dostanú vodiči na čerpacích staniciach LUKOIL v rámci akcie „Cez víkend najlepšie ceny v okolí“, vo svojom okolí nezoženú.
Vodiči tak môžu akciu využiť na nákup lacnejšieho benzínu, nafty alebo LPG a vychutnať si tak viac prejdených kilometrov na prázdninové výlety, dovolenku či iné letné dobrodružstvá.

„Víkendová promo akcia sa teší stále väčšej obľube u našich zákazníkov. Preto ju ponúkame na vybraných čerpacích staniciach tým, ktorí si chcú vychutnať viac prejdených prázdninových kilometrov za menej peňazí. Prajeme všetkým motoristom pohodu pri cestovaní a srdečne ich pozývame na návštevu našich čerpacích staníc na doplnenie paliva alebo využitie ďalších služieb spoločnosti LUKOIL,“ hovorí Ladislav Béreš, marketingový manažér spoločnosti LUKOIL pre Českú republiku a Slovensko.

Akcia „Cez víkend najlepšie ceny v okolí“ prebieha na týchto vybraných čerpacích staniciach LUKOIL:

Bratislava Pálenisko
Bratislava Dúbravka
Zvolen
Košice Textilná
Bratislava Panónska
Nové Mesto nad Váhom
Sučany
Bytča
Bratislava Vrakuňa
Ružomberok – Zarevúca

Viac sa o aktivitách spoločnosti LUKOIL dozviete na webových stránkach www.lukoil.cz.

LUKOIL láka na víkendové ceny pohonných hmôt
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM