Lenka Fedorová Rôzne

Matúš vytvoril fantastické VIDEO našich krás: Zábery, ktoré budete chcieť prehrávať zas a znova

S kamerou precestoval Slovensko a výsledok? Čarovné video najkrajších kútov našej krajiny zachytených formou časozberu. Talentovaný Matúš Lašan pritom neobišiel ani náš región. Jeho dielo treba vidieť.

Ilustračný obrázok k článku Matúš vytvoril fantastické VIDEO našich krás: Zábery, ktoré budete chcieť prehrávať zas a znova
Zdroj: Dnes24.sk

Diela talentovaného kameramana Matúša Lašana obleteli Slovensko a videli ich dokonca aj za hranicami. Jeho úspešná séria časozberných videí Somewhere in Slovakia zachytáva najkrajšie zákutia Slovenska. Teraz sa rozrástla o ďalší úchvatný snímok.

Video Somewhere in Slovakia 3 je unikátne hlavne tým, že so svojou dĺžkou vyše šesť minúť prekonalo oba predošlé diely. Kochať sa tak počas jeho sledovania môžete ešte viacerými lokalitami, ktoré stoja za zhliadnutie. Atmosféru celého videa navyše výborne dotvára strhujúci hudobný podklad.

Našinca však určite najviac poteší fakt, že na záberoch uvidí aj známe miesto z nášho regiónu. Matúš totiž vo videu zachytil aj najväčšiu pýchu Košíc, Dóm sv. Alžbety. Jeho prekrásne dielo si môžete na vlastné oči pozrieť v našej videogalérii.

Somewhere in Slovakia 3: Nádherné zábery talentovaného kameramana Matúša
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM