Lenka Fedorová Správy

Mestá bojujú o prvenstvo v prestížnej súťaži: Ako si zatiaľ vedú Košice?

Súťaž, v ktorej Slováci bojujú za svoje naj mesto sa preniesla do druhej polovice. Zapojte sa aj vy a hlasujte za metropolu východu.

Ilustračný obrázok k článku Mestá bojujú o prvenstvo v prestížnej súťaži:  Ako si zatiaľ vedú  Košice?
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion vyhlásil už 9.ročník súťaže o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž sa začala v apríli tohto roku, avšak definitívnych víťazov sa dozvieme až na jeseň.

máji sme vám priniesli informáciu o tom, že metropola východu sa priebežne drží na 15. priečke. Košice sa však v rebríčku prepadli a v súčasnosti sa nachádzajú na 22. mieste.

Pred Košicami drží prvenstvo v týchto dňoch viacero východoslovenských miest, medzi nimi Stará Ľubovňa, Humenné, Vranov nad Topľou, Rožňava, Sabinov či Levoča. V súťaži celkovo bojuje 141 slovenských mi­est.

Na čele priebežného poradia je Spišská Nová Ves, za ňou Bardejov a TOP3 aktuálne uzatvára Brezno. Víťazom sa stane mesto, ktoré počas trvania súťaže získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Hlasovať za svoje mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu,v priebehu jednej hodiny však možno zahlasovať za viacero miest. Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá, ale aj obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Výsledky súťaže budú známe 6. novembra tohto roku.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM