Michal Lendel Krimi

Miloš (38) v krčme vylomil automat a chcel ukradnúť mince: Policajti ho našli skrčeného za autami!

Miloš (38) skončil v rukách mužov zákona. Podľa polície sa totiž vlámal do pohostinstva, odkiaľ si chcel odniesť mince z vylomeného hracieho automatu, to mu však prekazil okoloidúci svedok, ktorý zalarmoval políciu.

Ilustračný obrázok k článku Miloš (38) v krčme vylomil automat a chcel ukradnúť mince: Policajti ho našli skrčeného za autami!
Foto: Zuzana Jakubičková

Košickí policajti obvinil z prečinu krádeže 38-ročného Miloša , ktorý bol v minulosti už 10-krát súdne trestaný za rôznu majetkovú trestnú činnosť. Ten sa podľa polície vlámal v pondelok krátko pred polnocou do pohostinstva na Čermeľskej ulici v Košiciach, kde vylomil hrací automat, odkiaľ sa pokúšal ukradnúť mince. Vyrušil ho podľa polície okoloidúci svedok, ktorý zalarmoval mužov zákona a Miloš z miesta ušiel.

„Muži zákona okamžite prepátrali blízke a širšie okolie, pričom podozrivého muža spozorovali ako sa schováva skrčený za zaparkovanými autami v areály vysokoškolských internátov,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Policajti muža zaistili a umiestnili do cely policajného zaistenia. Za tento skutok mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. Spôsobená škoda doposiaľ nebola vyčíslená. Poverený príslušník zároveň spracoval podnet na vzatie obvineného muža do väzby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM