Alexandra Kolínská Krimi

Mladík (23) pri cúvaní nabúral a z miesta ušiel: Chytili ho v Čani, dreger ukázal poriadne vysoké číslo!

Košickí muži zákona sa opäť stretávajú s alkoholom na cestách. Podľa polície mladík spôsobil nehodu a z miesta ušiel. Keď mu dali druhýkrát fúkať, na prístroji nabehlo poriadne číslo!

Ilustračný obrázok k článku Mladík (23) pri cúvaní nabúral a z miesta ušiel: Chytili ho v Čani, dreger ukázal poriadne vysoké číslo!
Zdroj: TASR

Ďalšieho nezodpovedného vodiča polícia obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „Ide o 23-ročného muža z Čane, ktorý v nedeľu krátko po 05:00 hodine viedol pod vplyvom alkoholu vozidlo značky Mitsubishi Carisma po parkovisku benzínky medzi obcami Čaňa a Gyňov (okr. Košice okolie),“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Počas cúvania narazil do odstaveného vozidla značky Suzuki SX4 a z miesta nehody ušiel. Následne ho policajná hliadka vypátrala v obci Čaňa a podrobila dychovej skúške,“ povedala.

„Vodičovi v dychu bola nameraná pozitívna hodnota 1,29 mg/l alkoholu, pri opakovanej skúške mu policajti namerali v dychu 1,46 mg/l, čo je v prepočte 3,10 promile. K zraneniu osôb pri nehode nedošlo. Vodičovi bola ďalšia jazda zakázaná a na mieste mu policajti zadržali vodičský preukaz,“ dodala Mésarová. Následne bol vodič umiestnený do cely policajného zaistenia. Pri nehode vznikla na vozidlách škoda 350 eur. Za tento skutok obvinenému mužovi hrozí pobyt za mrežami až na jeden rok.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM