Správy

Most na Hlinkovej vo štvrtok nakrátko uzavrú: Čakajte však aj ďalšie možné zdržania

Most na Hlinkovej bude vo štvrtok na krátky čas uzavretý pre dopravu. Polícia preto odporúča využiť náhradné trasy. No to nebude jediným možným zdržaním na košických cestách počas tohto dňa.

Ilustračný obrázok k článku Most na Hlinkovej vo štvrtok nakrátko uzavrú: Čakajte však aj ďalšie možné zdržania
Foto: Michal Lendel / Zdroj: Dnes24.sk

Zrekonštruovaný most na Hlinkovej ulici v Košiciach bude vo štvrtok 10. apríla v čase približne od 09:00 do 9:30 hodiny uzavretý z dôvodu odovzdania stavby do užívania. „Odporúčame motoristom využiť náhradné trasy. Doprava bude riadená príslušníkmi dopravnej polície,“ informoval dnes policajný okresný dopravný inšpektorát v Košiciach.

Most na Hlinkovej ulici mal narušenú statiku. Práce na oprave havarijného stavu mosta sa začali 28. októbra 2013 a odvtedy ich sprevádzali nevyhnutné dopravné obmedzenia na tomto dôležitom cestnom úseku.

Polícia ďalej informovala, že vo štvrtok sa uskutoční Smerový dopravný prieskum na všetkých vjazdoch a výjazdoch mesta Košice. Prieskum sa koná v súčinnosti s Národnou diaľničnou spoločnosťou v čase od 06:00 do 10:00 a od 14:00 do 18:00 hodiny. Účastníkov cestnej premávky polícia žiada o trpezlivosť a pochopenie pri prípadnom zdržaní, ktoré bude súvisieť s vykonávaním prieskumu.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM