Lenka Fedorová Rôzne

Motozraz Čermeľský kvet s bohatým programom: Helenine oči, Smola a Hrušky a to nie je všetko!

Motorkári z Košíc a okolia sa majú na čo tešiť. Aj tento rok ich čaká obľúbený motozraz Čermeľský kvet, ktorý okrem zvuku motoriek a vône benzínu bude sprevádzať aj bohatý program.

Ilustračný obrázok k článku Motozraz Čermeľský kvet s bohatým programom: Helenine oči, Smola a Hrušky a to nie je všetko!
Zdroj: TASR

Jahodná sa stane aj tento rok dejiskom nablýskaných mašín. Na svoje si prídu nielen milovníci jednej stopy, ale aj nadšenci dobrej hudby. O bohatý program sa postará množstvo známych kapiel, ktorú podčiarknu pravú motorkársku atmosféru leta.

Motozraz Čermeľský kvet sa uskutoční už 1. júla 2016 a potrvá do 3. júla 2016. Tento rok pôjde už o deviaty ročník tohto podujatia.

Organizátori sa aj tento rok postarali o bohatý program, na ktorom si prídu na svoje milovníci známych slovenských kapiel. Pozvanie prijala aj obľúbená multižánrová kapela Helenine oči. Kapela kombinuje prvky metalu, ska, reggae, folku a rocku. Svojím energickým vystúpením rozbesní aj tento rok motorkárske publikum.

O poriadnu dávku dobrej hudby sa postará aj reggae-punková skupina Smola a Hrušky, ktorá je na slovenskej hudobnej scéne už takmer 20 rokov, ďalej bratislavská punková kapela Zóna A a slovenská punková kapela Konflikt.

Aby toho nebolo málo, na svoje si prídu aj milovníci punk-rockového zoskupenia Slobodná Európa a mnohých ďalších kvalitných skupín. Adrenalín do žil prinesie kaskadérska šou, množstvo zaujímavých súťaží a nebude chýbať ani tradičný spoločný výjazd motorkárov.

Foto: Ilustračné

Priblížte si s nami atmosféru z tejto udalosti:

Čermeľský kvet
1
Galéria
Motozraz Čermeľský kvet na Jahodnej
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM