Lukáš Zavacký Iné športy Šport

MTE Cup pozná svojich víťazov: Rely na Jahodnej ponúklo skvelé divadlo, VIDEO

Nestihli ste posledné preteky MTE Cupu na známom kopci v blízkosti metropoly východu? Nevadí. Prinášame vám konečné výsledky spolu s najkrajšími momentami na videu.

Ilustračný obrázok k článku MTE Cup pozná svojich víťazov: Rely na Jahodnej ponúklo skvelé divadlo, VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Udalosť s názvom West Lake Rally Jahodná sa konala 5. novembra od 8:00 do popoludnia pod záštitou starostu mestskej časti Košice – Sever. Súťažilo sa opäť v 9 rôznych kategóriách. Na trati s asfaltovým povrchom (dĺžka asi 2 kilometre) absolvovali pretekári 2 merané jazdy.

Prvenstvo získal Marek Pazderák na Mitsubishi Lancer, ktorý sa stal aj absolútnym víťazom seriálu. Za ním sa umiestnil Peter Vaško s rovnakým vozidlom a v celkovom hodnotení skončil 2. Bronzovú medailu získal Jozef Béreš na Lade VFTS, no celosezónnu 3. priečku obsadil napriek tomu Alexander Baffy na Peugeote 206.

Slávnostné odovzdávanie ocenení sa uskutoční 16. novembra od 18:00 v Gumy Bare, kde sa o hudbu postará skupina HuFu. Zúčastniť sa večera môže aj široká verejnosť, ktorá si bude môcť vychutnať jedlo a tombolu. Ako to však vyzeralo na ostatnom rely? Vychutnajte si nespútanú zábavu v podaní nadupaných strojov.

Zdroj: YouTube.com

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM