Lenka Fedorová Krimi

Muž (26) čakal na košickej autobuske...Potom prišlo nemilé prekvapenie!

Polícia informuje o šokujúcom prípade. K 26-ročnému mužovi si prisadla na lavičku mladá žena a za pár minút sa to zomlelo.

Ilustračný obrázok k článku Muž (26) čakal na košickej autobuske...Potom prišlo nemilé prekvapenie!
Zdroj: TASR

„Zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva boli vyšetrovateľom PZ obvinení aj štyri osoby z Košíc vo veku od 21 do 41 rokov (jedna z nich je žena), ktoré počas uplynulého víkendu (16.10.) nadránom na nástupišti autobusovej stanice na Staničnom námestí v Košiciach lúpežne prepadli 26-ročného muža z Trebišovského okresu,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

Podľa hovorkyne si obvinená žena (41) pod zámienkou vypýtania cigarety prisadla k poškodenému mužovi na lavičku, pričom ďalší traja obvinení mladého muža zozadu fyzicky napadli a z vreciek mu odcudzili peniaze, mobilný telefón ako aj doklady a veci osobnej potreby.

„Napadnutý muž zranenia neutrpel. Aktérov lúpežného prepadnutia polícia zadržala bezprostredne po spáchaní skutku. Obvinené osoby sú stíhané väzobne,“ uviedla ďalej Mésarová. Podľa polície hrozí obvineným osobám v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri až osem rokov, v prípade mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM