Rôzne

Muž v Košiciach skočil pod auto. Život mu zachránili mestskí policajti

Muž nečakane skočil pod jedno z idúcich áut.

Ilustračný obrázok k článku Muž v Košiciach skočil pod auto. Život mu zachránili mestskí policajti
Zdroj: Unsplash.com

K dramatickým okamihom došlo v stredu večer na Slaneckej ceste v Košiciach. Ako informuje Mestská polícia Košice na sociálnej sieti, jej hliadka spozorovala neznámeho muža v tmavom oblečení.

„Stál nebezpečne blízko vozovky, keď zrazu nečakane skočil pod jedno z prechádzajúcich vozidiel. Vodič, našťastie, dokázal vďaka rýchlej reakcii včas zabrzdiť, predísť tragédii aj škode na majetku,“ uvádza MsP.

Strážcovia poriadku okamžite stiahli muža z cesty do bezpečnej vzdialenosti. Uistila sa tiež, že v poriadku sú aj ľudia v aute, ktoré náhle zastavilo.

Rozrušeného a dezorientovaného muža sa snažili upokojiť. „Zdôveril, že ho nebaví ďalej žiť a že chcel svoj život ukončiť skokom pod motorové vozidlo,“ poznamenala MsP.

Z obáv, že mužov psychický stav môže ohroziť na živote nielen jeho, ale aj jeho okolie, privolala hliadka záchranku, ktorá ho odviezla do nemocnice.

Mestská polícia apeluje smerom k verejnosti, aby neignorovala varovné signály a nezľahčovala psychické problémy. „Nie je hanba vyhľadať odbornú pomoc,“ zdôrazňuje.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM