Krimi

Hrozný pohľad, na hladine plávalo mŕtve telo: Má ísť o vodiča, ktorý ZAMKOL ľudí v autobuse

Vo vodnej nádrži Palcmanská Maša našli telo muža bez známok života.

Ilustračný obrázok k článku Hrozný pohľad, na hladine plávalo mŕtve telo: Má ísť o vodiča, ktorý ZAMKOL ľudí v autobuse
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Na hladine vodnej nádrže Palcmanská Maša pri obci Dedinky v Rožňavskom okrese bolo v stredu 20. marca objavené telo muža bez známok života. Polícia vo veci začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Uviedla to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Mužské telo na hladine vodnej nádrže bolo spozorované v popoludňajších hodinách, na breh ho vytiahli hasiči. Po vykonaní potrebných úkonov polícia telo stotožnila ako 55-ročného muža z okresu Rožňava.

„Obhliadajúci lekár na mieste predbežne nevylúčil cudzie zavinenie, aj keď na osobe nenašiel známky cudzieho zavinenia, na zistenie presnej príčiny smrti bolo preto nariadené vykonanie zdravotno-bezpečnostnej pitvy,“ skonštatovala Ivanová.

Ako dodala, vzhľadom na citlivosť prípadu a z úcty k pozostalým osobám nebude polícia k prípadu poskytovať podrobnejšie informácie.

„Má ísť o vodiča autobusu, na ktorého v pondelok 18. marca podvečer privolali cestujúci políciu pre podozrenie, že je pod vplyvom alkoholu. Vodič ešte pred príchodom polície autobus odstavil, zobral tržbu, autobus spolu s cestujúcimi zamkol a odišiel,“ uviedla na základe svojich zistení TV JOJ.

Viac o uvedenom prípade sa dočítate v tomto článku.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM