Michal Lendel Krimi

Na ceste došlo k vážnej nehode: Peugeot vyšiel z vozovky a narazil do stromu!

Na ceste došlo k vážnej nehode. Vodič (19) podľa polície neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a dostal sa s autom do balansu. Následne vyšiel mimo cestu, kde narazil do stromu. Ťažké zranenia utrpel 17-ročný spolujazdec.

Ilustračný obrázok k článku Na ceste došlo k vážnej nehode: Peugeot vyšiel z vozovky a narazil do stromu!
Zdroj: Policajný zbor SR

V utorok o 14:30 došlo v okrese Košice okolie k dopravnej nehode Peugeotu 206, ktoré šoféroval 19-ročný vodič z obce Valaliky. Ten viedol auto v smere od Geče na obec Čaňa, pričom podľa polície na rovnom úseku cesty, kde je dopravným značením obmedzená rýchlosť na 70 km/h, predbehol vozidlo idúce pred ním a zaradil sa do svojho jazdného pruhu, no mladík podľa polície neprispôsobil rýchlosť svojim schopnostiam a dostal sa s autom do balansu.

„Následne prešiel cez protismerný jazdný pruh mimo vozovky, kde narazil do stĺpikov informačnej tabule a následne do stromu,“ povedala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Pri dopravnej nehode sa vodič zranil ľahko, jeho 17-ročný spolujazdec utrpel ťažké zranenia.

„Mali šťastie, následky tejto nehody mohli byť horšie nebyť stĺpikov informačnej tabule, ktoré vozidlo pribrzdili,“ pripojila hovorkyňa. U vodiča požitie alkoholu zistené nebolo. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v danej veci začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Vážna dopravná nehoda: Peugeot vyšiel z cesty a narazil do stromu
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM