Monika Földešiová Kultúra

Na doskách sa im zapáčilo

Nitrianska tanečná formácia a víťazi show Slovensko má talent Old school brothers (OSB) ešte v minulom roku vytvorili vlastný divadelno-tanečný projekt pod názvom Z ulice hore, ktorý predstavili celému Slovensku.

Profesionálni tanečníci chcú aj v tomto roku pokračovať v čoraz populárnejších podujatiach, divákov potešia nielen na domácej pôde v Nitre, ale aj v ďalších mestách Slovenska. V tomto roku už zožali úspech v Trnave, do Starého divadla Karola Spišáka prídu opäť už 18. februára. „Z ulice hore je prvý a jediný projekt takéhoto druhu na Slovensku a v Čechách, pričom divákom poskytnú tanečníci z OSB nezabudnuteľný umelecký zážitok. Okrem toho dostali aj ponuku na vystúpenie v New Yorku, USA, do kolísky hip-hopovej kutlúry. Práve sa rieši dátum a podmienky účasti,“ prezradil manažér OSB Tomáš Rábek. Ak ste si v novembri nechali ujsť toto predstavenie, s nami sa ho môžete zúčastniť dokonca zadarmo – začiatkom marca vám prinesieme súťaž o lístky do Nitry.

Nasledujú ďalšie predstavenia: 19.2.2011 19:00 (So) Heineken Tower Stage – Bratislava 4.3.2011 19:00 (Pi) Dom kultúry – Galanta 18.3.2011 (Pi) Divadlo Karola Spišáka – Nitra 19.3.2011 19:00 (So) Heineken Tower Stage – Bratislava 26.3.2011 19:00 (So) Divadlo Cassia – Košice

old school brothers
28
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM