Lenka Fedorová Šport

Na Hlavnej v Košiciach vyrastie boxerský ring: Na svoje si prídu aj deti

Hlavná ulica v Košiciach je už tradične centrom tých najzaujímavejších či najnetradičnejších podujatí. Už čoskoro v jej srdci vyrastie boxerský ring.

Ilustračný obrázok k článku Na Hlavnej v Košiciach vyrastie boxerský ring: Na svoje si prídu aj deti
Zdroj: Dnes24.sk

Košická Hlavná ulica sa pravidelne stáva dejiskom mnohých udalostí. Tentokrát sa v rámci akcie „Športové piatky na Hlavnej“ opäť raz premení na centrum športu. Ako tvrdia organizátori, udalosť je určená pre celé rodiny, pretože si na svoje prídu naozaj všetci.

Návštevníkov, ako aj nadšencov športu čaká na netradičnom športovom podujatí kulturistika a fitness s osobnými trénermi Ladislavom Jurkašom a Ladislavom Rapošom, cvičenie MetaFit, 1. verejný tréning MMA Psycho team Košice, Box club Košice či IA IDO.

V Bohatom programe nebude chýbať ani Yosekan Karate, Brazílske Jiu – Jiutsu Copacabana Praha a Jumping. Ako uvádzajú organizátori, súčasťou akcie bude autogramiáda členov Psycho Team Košice. Tí, ktorým uvedené športy nič nehovoria, tak budú môcť na vlastnej koži zažiť niečo nové a zistiť tak svoje kvality i rezervy.

Čítajte tiež: Cyklistika je čoraz viac in: 50 cyklotrás pri Košiciach, kde si prídete na svoje

Športové podujatie je súčasťou projektu Košice- Európske mesto športu. Podujatie sa koná pod záštitou mesta Košice a uskutoční sa 29. júla 2016 od 16:00 do 20:00 hodiny pred Urbanovou vežou.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Košičanka s famóznym úspechom: Na majstrovstvách sveta vybojovala medailu!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM