Eva Mikulová Rôzne

Na návštevu kúpalísk máte posledné dni. Po prázdninách zatvárajú

Kúpalisko Ryba Anička zatvára už v piatok a Mestské kúpalisko a Červená hviezda ostávajú otvorené ešte cez víkend do 2. septembra. Sezónu hodnotia ako slabú.

Ilustračný obrázok k článku Na návštevu kúpalísk máte posledné dni. Po prázdninách zatvárajú
Foto: Eva Mikulová

Už len zopár dní máte na osvieženie sa vo vodách košických kúpalísk. Ako prvé zatvára svoje brány kúpalisko Ryba Anička.

„Zatvárame už v piatok 31. augusta. Možno už v tento deň ani neotvoríme, lebo hlásia zhoršené počasie a búrky. I počas posledných voľných dní, aj keď bolo dobré počasie, to už bolo s návštevnosťou veľmi slabé,“ povedal nám správca kúpaliska Rastislav Főldeš. Ako dodal, sezónu hodnotia ako slabú. „Bola horšia ako minulý rok. Ostali sme fakticky na nule.“

Kúpaliská Červená Hiezda a Mestské kúpalisko budú otvorené ešte do 2. septembra, čiže okúpete sa v nich už len cez víkend. I na týchto kúpaliskách hodnotia sezónu ako slabšiu oproti minulému roku.

ČH – ko museli dokonca uplynulý týždeň zavrieť na 4 dni, pretože sa tam utopil starší muž a z hygienických dôvodov museli bazény dezinfikovať, vypustiť a opätovne napustiť.

Foto: Eva Mikulová
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM